Over mijzelf
 
Naam: Jasmijn van Antwerpen.

Woonplaats: Wehl (bij Doetinchem)
 
Leeftijd: 25 jaar
 
Broer/Zus: Ik heb een broer. Hij heet Thomas en is bijna anderhalf jaar ouder dan ik.
  

School:
Het Ludger College te Doetinchem. Ik zit in de derde klas, samen met mijn klasgenoot Jaimy Schut uit Doetinchem.
 
Hobby’s: Tang Soo Do, sporten, muziek luisteren en msn-en.

Hoe lang doe ik aan Tang Soo Do en wat heb ik al gepresteerd: Ik ben half 2001 begonnen bij sportcentrum Ketelaar te Ulft. Voor de prestaties verwijs ik naar het onderdeel “resultaten” op deze site.e. Op dit moment heb ik de zwarte band (1e Dan). Zwart vertegenwoordigt beheersing, kalmte, waardigheid en oprechtheid. De zwarte band is het eindstadium van een levenscyclus (herfst) en het begin van de volgende. Het is niet het einde van een stadium, maar het begin van een weg die leidt naar de rangen van de hoger gegradueerde zwarte banddragers naar het Meesterschap.

Eerste wedstrijd: Het Nederlands Kampioenschap in Varsseveld in december 2001. Inmiddels heb ik in meerdere landen aan wedstrijden deelgenomen. Zie voor resultaten verder op mijn site. 

Bewondering voor: Monique Ruesink. Zij doet ook aan Tang Soo Do en doet dit zeer gedreven. Ze is ook al Wereldkampioen Tang Soo Do.

Eten: In Griekenland heb ik van alles gegeten. Ik vond daar alles lekker. Verder lust ik graag: Chinees, patat, kipfilet en aangemaakte rauwe witlof. 

Muziek: Anouk en verder vind ik alle popmuziek wel leuk.

Favoriete tv-programma: TMF, MTV en GTST.
 
Dieren: Honden en verder ben ik gek van tijgers. Ik vind de meeste dieren trouwens wel leuk.


Lievelingsdier: Rowan, onze hond.

Lievelingskleur: Roze

Ik heb een hekel aan: Spruitjes, ruzie en pesten.